måndag 3 november 2008

Det verkar som om våra glamourösa vänner har lite svårt att bestämma sig på sistone.Det är lille Jack som verkar ha två mammmor (nonsens,Jack är Taylors son anser Gazzettan)och så är det den eviga frågan om vem som Brooke skall vara med:Nick,eller Ridge? Gäsp,är inte den storyn mer än slut? Det känns som om den pågått i evigheter.

Och så är det Donna och hennes honungsbjörn Eric som har det marigt,skall Donna ge upp sin björn så att Storm kan gå fri?


Stephanie och Donna har en riktig catfight om Honey Bear Eric,varför sjunker Stephanie så lågt att hon utpressar Donna för att få tillbaka mannen som svikigt henne gång efter annan? Stephanie borde rulla Eric i honung och strö fjädrar över honom,och låta honom springa gatlopp genom stan istället för att på ett patetiskt vis komma med utpressning.(Tala om att skicka tillbaka kvinnorna 200 år bakåt i tiden,och Stephanie som var så smart och stark tidigare.)

Och sagan:Vem är mor till Jack Hamilton Marone känns sunkig och allt annat är fräsch.Nu har doktor James Warwick,(ni vet mannen som Sheila kidnappade så han skulle bli kär i henne)kommit tillbaka till stan.Han är influgen av Nick för att hjälpa Taylor(hey Nick,varför inte sluta umgås med Brooke istället? Jag bara frågar...)Det är betydligt billigare än den gode doktorn.

-Jo det är sant,jag rör inte en muskel.
(James Warvick demonstrerar hur han kan tala utan att röra ansiktet)







Katie håller med om att ingenting hänger ihop just nu.Men Katie kan tacka sin lyckliga stjärna att hon är så fräsch i håret,och snygg rakt igenom.

Inga kommentarer: