tisdag 16 december 2008

Storm "uppoffring".

Storm var utom sig av sorg och skuldkänslor då han insåg att han skjutit sin lillasyster Katie,så mycket att han inte såg någon annan utväg än att tag sitt liv.det var många känslor i gungning,smärtan satt som en mask i ansiktet på Storm,som höjde pistiolen och

Hade Brooke & Co angett Storm hos polisen hade han kanske överlevt.Kanske hade han fått den hjälp han behövde?Nu får vi aldrig veta svaret på detta "kanske".



Då hade Lt.Baker satt handklovarna på Storm och Katie hade inte fått bröstet uppläkt.

Men den här texten skall inte bara handla om Storms sinnesoro.Det fanns så mycket i karaktären som slarvades bort.Hur han fick tag hand om familjen då fadern gav sig av(dem var inte så fattiga som Bell ville ge sken av,allt fr "dramatiken",antar jag.Hans romans med taylor och rivaliteten med Ridge slarvades bort,liksom hans förmåga att vara charmerande och lite av en bad boy,en egenskap som inte fanns där ursprungligen,slarvades också bort.Storm var en hjälte men dog som en med fel och brister som vi andra.

Även Storms familj led av hans handlingar.



Brooke som tvingas se hur hennes lillasyster tynar bort och behöver hjälp,fort.Därför blir Storm en hjälte,men han känns inte som en hjälte.Var han verkligen det,som Brooke hävdar? Var han enfarlig desperado?Katie kommer att överleva tack vare Storms "osjälviska" agerande.Det hela hade kunnat sluta nnorlunda.Storm kunde ha fått fängelse och terapi och kommit ut som seriens nye bad guy.Andra karktärer har gjort värre saker än Storm(minns Sheilas skräckvälde,Massimos intriger,hur hans hantklanagre mutade Stephen att säga att han var döende för att senare kasta ned Brooke från Eifeltornet i Paris.Morgans vendetta mot Ridge och Taylor,hur Ridge dumpade Shanes Mc.Graths kropp och satte dit Nick),än Storm.









Katie ges en andra chans?

Katie som skyndades till operation,hon har fått en andra chans,har hon inte skuldbelagts?.Men vägen dit var kantad av små pärlor.För en gång skull var Glamour karaktärsdriven tillskillnad från plotdriven(en förutsägbar händelse får allt att gå framåt).

Donnas tårar,Brooke som skällde ut sin bror men samtidigt älskar honom.Nick som vill vara där för familjen Logan.Stephanie som såg hela saken utagerad.Ridge som var ute efter blod för att Storm datade Ashley,en kvinna som visade Storm medkänsla.Alla spelade dem på sina yttersta känslor och levererade nagelbitande dramatik som Gazzettan välkommnar i Glamour fler gånger.


Som dem säger i USA:What took them so long?


Feedback:gazzettadeglamour@gmail.com

2 kommentarer:

annen sa...

Hur ska de kunna ge liv i honom igen då de såg att han låg med huvudet avskjutet....eller sköt han någon annan?! och var så fräck å stack ifrån sjukhuset? Är det därför Katies hjärta börjar slås ut nu?

Monica sa...

Dem skulle kunna få liv i Storm på tusen olika vis.Taylor dog också,två gånger,och hon kom tillbaka.Jag tycker att Taylor är jättebra så jag vill bara påpeka att det är möjligt i Glamour.