tisdag 21 oktober 2008

Glamourösa snyggingar.

Varför måste alla snygga män i Glamour vara galna eller försvinna?En del män är alkoholister(Deacon),andra skrivs ut (Connor,Whip)och den senaste i raden,Storm Logan,är plötsligt en mördare.Jag vet inte vad det är med dessa manusförfattare men jag tittar inte på en såpa bara för att den är bra,jag vill se hunkar också.

Här kommer tre rejäla hunkar som Glamour helt har missat att göra någonting stort av.


Deacon Sharpe.

Deacon ja,har brukade visa sig utan tröja medans han uppvaktade seriens damer,allt ifrån Amber och Bridget till Brooke,Macy och Jackie.Vem minns inte Deacon och Jackies grovhångel när tyrannen Massimo satt i rullstol efter den stroke han fick när ha kom på dem i sovrummet han delade med Jackie?När det var Massimos kyla som fick Jackie att vara otrogen från första början! Jag kommer alltid att stå på Jackies sida,vad som än händer.Men så slutade sagan med att Deacon lade in sig på avgiftnig.Synd,för där gick serien miste om en bra bad boy och ett potentiellt superpar.


Och så har vi blundern Whipple "Whip" Jones,den sexige,mystiske främlingen som hjälpte Brooke när hon var i nöd.Rick Hearst som spelade Whip hade potential då Whip inte bara var snygg utan en riktigt sexig skojare som låtsades var far till Hope Logan.Scenes när Whip smeker Brooke över låret var sensuell,grrrr.


Synd att serien inte har så många snygging..Vänta! Det har den ju.Här nedanför är hunken som Gazzettan vill se mer av.

Storm Logan:



Denne sexige advokat får äntligen den plats han borde haft för flera månader sedan,synd att producenterna stuckit ett skjutvapen i handen på honom.

Inga kommentarer: