tisdag 10 juni 2008

Breaking up is never easy I know..


..sjöng en gång fyrklövern ABBA,och de om några borde ju veta,eller? Detsamma gäller fyra av Glamours "nyckel spelare":Brooke,Nick,Taylor och Ridge.

Australien som skulle vara kronan på verket för Brooke och Ridge blev istället en sorgens plats.Ridge kom på Rick med sin dotter och knockade honom (våld löser aldrig någonting,Ridge) och Brooke bröt förlovningen och hoppade på ett plan tillbaka till Los Angeles.

Kanske var det lika bra?Brooke och Ridge känns lika fräscha som Forrester Creations "Cruise Line",fast F.C. har ju ljuva Jackie Marone som väger upp det hela.De kanske skulle låta Jackie vara "mogen" modell i raffiga kläder istället? Det tål att tänkas på minsann...Då kanske företaget skulle bli en "insta hit".

Nej bättre att ett uppbrott mellan Brooke och Ridge,som var helt förstörd, sätter lite krydda på tillvaron i vardagsnöjet(tack Eja) som är Glamour.

Brooke ja,hon var allt annat än upprörd.Hon slickar såren på sitt eget lilla vis.Hon hoppade ombord på jeten,reflekterade över sin tid med Nick och åkte direkt hem till honom för att berätta vad som hänt.

Lite TLC(tender love and care) på morgonen läser alla problem.

Fortsättning följer...

Inga kommentarer: