torsdag 25 september 2008

The Destruction of Jackie Marone; Eller Jackies förfall.


I dem senaste Glamour avsnitten har underbara divan Jackie Payne-Marone blivit allt mer tilltufsad.Från att ha varit en drivande kvinna med egen story,minns bara den heta romansen med bad boyen Deacon Sharpe,till en Bricky cheerleader/Taylor&Nick cheerleader till en fullblods filler,hittar vi Jackie i "backburner" träsket,dvs hon dras fram som en annan docka när det behövs utfyllning.Vilken skymf! Jackie är så mycket mer än en utfyllnad,en fin dekoration.Hon kan som ingen annan kvinna i Glamour spela på sexighet och fortfarande vara smart.Minns ni hennes lilla flört med Stephen Logan aka "Bobby Ewing" för ett par månader sedan? Eller när Jackie satsade 110% på Jackie M,en klädbotique som hennes fd.man,skurken Massimo Marone köpte till henne?Nog kunde Jackie få en egen story,hon skulle klara det med bravur.

Tänk er Glamour som ett rymdskeppet som svävar över oss med alla knäppa storys,alla intriger,Stephanie och Brooke som bråkar,hemske Andy som fick sitt straff,Katie och Thorne flörtar och Pow!
Jackie gör entre´,i ett badkar!!!!!!!


Det visar sig att hon engagerats som expert på Spectra,som numera ägs av Marone Industrierna och då görs hon om till ett våp...
Tydligen har inte den intelligenta manusförfattarna hamnat hos Glamour för vi vill inte se Jackie i ett badkar,vi vill se catfights,kärlek och romantik samt modeshower.Inga badkar,tack.

Inga kommentarer: