måndag 15 september 2008

Karaktärer vi vill se mer av i Glamour.

























Det finns alltid karaktärer vi vill se mer av i en serie,och så finns det dem vi vill se mindre av och cem vi inte vill se alls.Under den här veckan kommer La Gazzetta de Glamour att lista sina favoriter och dem vi tycker mindre om.Vad är det som gör att vi känner som vi gör? Det kommer att avhandlas här.

MER av:





1.På första plats kommer en kvinna som fått uthärda både kidnappning en och två gånger,att bli levande begravd,att får se en annan kvinna stjäla både man och barn.Romantik,löften,svek och förräderier,allt har hon tagit sig igenom med samma bravur och utan att tag till lipen en enda gång.Hon är kvinnan med både hjärna och skönhet:Taylor Hayes-Marone:är Gazzettans självklara val som den karaktär vi vill se mest av i Glamour.








2.Hon kom in som en frisk fläkt,full av självförtroende och skinn på näsan.Ashley Abbott skakade om Glamour rejält (och Brooke Logan inte minst) samt att hon fick både Rick och Ridge att inte ens veta vilket håll dem skulle titta.Ashley är sofistikerad,smart och vacker.En stark kvinna som Glamour behöver,och hon fick självaste "Queen B" att drag på smilbanden.Ashley är den självlara tvåan,med rätt material skulle hon kunna regera i med flaggan i topp.













3.Här hittar vi kvinnan som är mest KVINNA i hela Glamour,iallfall om hennes fans får bestämma.Det är höjda ögonbryn,en krökt läpp och sängkammar röst.Men räkna inte ut henne för när det gäller ryter hon mer som ett lejon ärn en kissekatt.Och gå inte emot henne,för då blir hon inte nådig:Jackie Marone har en given plats#3.






















4.Han kom in som en recast och fick Glamour-fantasterna att

dela sig i två läger:Älska eller hata. Tidigare var Rick intetsägande,

men inte nu.Dessutom har han den sexigaste kroppen av alla

Glamourösa män i serien,eller?På plats #4 hittar vi:Rick Forrester.













Bubblare:

1.Katie Logan:
Hon kom in som en tjuv om natten,vad döljer hon? Denna Logan dotter är både smart och vacker.Katie kommer att tag plats,det känner jag i stortån.


2.Felicia Forrester:
Canceröverlevare,rebell och mamma.Det finns en historia i Felicia,och Gazzettan vill väldigt gärna få den berättad för sig.En dam med skinn på näsan och potential.


3.Thorne Forrester:Den eviga losern som tumlat runt med alla från Caroline till Karen till Donna och Macy och Brooke, för att hitta lyckan i Darla Einstein, som skänkte honom lilla Alexandria.Kanske finns det en ensamstående mamma där ute för Thorne?Vi vet bara att vi vill se mer, för Winsor Harmon är en av dem bästa skådespelarna i serien och ger alltid 110%!


-Monica.













































































5.Här hittar vi en donna med skinn på näsan som inte ber om ursäkt för sin existens.Hon har på mycket kort tid avverkat hela tre karlar i en och samma familj,men bara haft kemi med en av dem och nu är hon mitt uppe i en komplicerad komplott så att hennes senaste älskare skall komma ut som #1:DONNA är den självskriva nya älska-att-hata karaktären/eller bara älska beroende på vem du frågar, i Glamour.Donna ber inte om ursäkt,hon tar för sig och gillar du det inte så är det synd för dig för Donna ber aldrig om ursäkt om det inte finns grund för det.













2 kommentarer:

annen sa...

Vilken rolig vinkling på de olika karaktärerna. Hoppas verkligen du får många svar. Själv vill jag ha Ashan på första plats och alltså mycket mer av!

Monica sa...

Vad roligt att det uppskattas.Ashley är gudomlig,hon har snabbt blivit en absolut favorit.Håll utkik efter fler listor,dem kan dyka upp när man minst anar det;)