måndag 15 september 2008

JACK HAMILTON MARONE

(Trummvirvel,tack)Så kom han då äntligen,Taylor och Nicks efterlängtade son.Jack Hamilton Marone,döpt efter Taylors far(fast ryktet går att Bradley Bell,Glamours huvudförfattare,döpte barnet till Jack efter Jack Wagner som spelar Nick) Som Taylor fan väljer jag den första versionen.Det som skulle vara en lyckad fest för den blivande mamman blev till en svettig uppvisning i Taylors råstyrka när hon födde sin och Nicks hett efterlängtade son,Jack.

En bild av total lycka

Men den lyckan varade inte för evigt(vilken gör det i såporna?) Jack har fötts med någonting som kallas "Pojken i bubblan syndromet",han har försvagat immunförsvar och måste transplanteras,stackaras liten.Om det finns en film med allas vår Tony Manero aka John Travola..Uhmm nåvål,Taylor och Nick blev såklart oroliga och måste nu få tag i donatorn,då det visade sig att ingen av dem kan donera(så lägligt).


Samtidigt som detta drama utspelar sig så tumlar Donna och Eric runt i sänghalmen som vanligt utan en tanke på Stephanie eller Forrester Creations.Typiskt nog kommer Felicia hem(bor hon på godset?Och var har hon gömt sin lille pojke Dino?..Jag menar Dominick?På vinden,eller?)

-Mmmmm,när jag blundar är jag visst 20 år.
(Eric Forrester dagdrömmer)


Brooke och Ridge är också oroliga för Jack.
(Men hur skall det gå när sanningen uppdagas?)

2 kommentarer:

annen sa...

Sanning och sanning, när det gäller Brook och barnet så agerar hon storstilat nu men sen då? Hon kommer säkert att dra ut på friarstråt efter Nick när Ridge lämnar henne för någon annan, Aschan eller kanske ännu någon annan. Jaja.

Gazzetta deGlamour sa...

Brooke har inte förändrats ett dyft efter den fruktasvärda våldtäckten,tyvärr.