onsdag 21 maj 2008

5000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!










Så fyllde Glamour år, 5000 avsnitt närmare bestämt.Det är 20 år,vilket är ungt i såpans värld.Allt utspelades i ett snötäckt Big Bear (bergen ovanför Los Angeles) dit Brooke,Ridge,Stephanie och Eric åkt för att tillbringa ett dygn tillsammans för "omgruppera sig efter allt som hänt" , och det var minst sagt frostigt mellan Brooke och Stephanie, med Ridge och Eric som medlare som vanligt.The Fab Four; Brooke,Eric,Stephanie och Ridge, mindes tillbaka till den familjefest som Beth och Brooke Logan var caterpersonal på,komplett med Stephanie och Brooke första möte och den berömda "blicken" mellan Brooke och Ridge,den som är Unforgettable.Vi fick även se Brooke och Erics första möte,Brooke hade det vackraste leendet.Stephanie var en ståtlig kvinna med grace,som hon tyvärr har tappat lite med åren.Vi fick även ett kuddkrig mellan Stephanie och Eric komplett med Brooke och Ridge som voyerer.Det enda som saknade detta avsnitt var lite clip från förr,kom igen Bell,bättre kan du! Skärpning till nästa gång.









Kuddkrig är mysigt...


Brooke och Nick verkade kärvänliga trots att Taylor är hans Valentin. Taylor gick rakt in i getingboet och gav Brooke en match som vi inte har sett på länge.Heja Taylor,äntligen är du inte en liten mus.Brooke skall ha en eloge hon med för att hon känner på sig hur Nick mår och vill honom väl.











Och så var det Rick och Phoebe...Jag tar det i ett annat inlägg,jag är alldeles matt av all denna kärlek styvsyskon/brorsdotter&styvfarbror emellan.Men det var kul att se CJ,förresten,sedan när kan Rick sjunga? "Och var är brudarna"? Rick var upptagen att uppfostra Deacons son,han hade bara tid med Amber,och Erica, och Caitlin....








Inga kommentarer: