tisdag 20 maj 2008

Familjelojaliteternas var eller icke-vara.






Oj oj oj känslorna svallar högt i Glamour.Det är rivalitet på högsta nivå det här. Rick Forrester har kommit hem från Paris och det gillas inte av alla,Ridge tex. Han har stora problem med att Rick kommit tillbaka till stan.Brooke och Ridge låg i sängen (var annars..) och diskuterade,Ridge tycker att Rick skall hålla sig borta, han är herre på täppan. Brooke och Eric är själaglada över att Eric jr aka Rick, kommit hem, men inte Ridge. Hur skall det här sluta?









Taylor och Nick var kärvänliga idag, [det var Alla Hjärtans Dag avsnittet-eller Valentine som de säger i USA), Nick och Taylor njöt av pussar och kramar över ett glas vin, och sedan gick han och jobbade. Brooke tittade förbi Nick på Forrester Creations i syfte att få Jackie M som kund och hon var inte glad. Brooke och Nick tittade varandra i ögonen liiite för länge och Taylor kom in och sade att Brooke gör bäst i att hålla sig borta från hennes karl. Kommer det verkligen att bli Nick och Taylor i slutändan,eller blir det Brooke och Nick igen? .. På tal om Brooke,vilka snygga kläder hon hade i dagens avsnitt.De var bedårande.Även Ron Moss/Ridge var stilig,han som brukar se sjavig ut var riktitigt stiligt klädd idag.






Rick var även han snyggt klädd.Jag vet inte.. jag var för distraherad av Kyle Lowders attraktionskraft på det motsatta könet för att lägga märke till sådana triviala saker. Brooke verkade väldigt intresserad av den där artikeln om Nick, han var mycket stilig på bilden.Brooke är ju något av en expert på förbjudna passioner som bekant,trånar hon fortfarande efter Nick? Eller kommer Ridge vinna hennes hjärta för alltid?
Spännade,fortsätt titta...









Inga kommentarer: