måndag 19 maj 2008

Första Inlägget.

Hej alla Glamour älskare,här kommer det allra första inlägget i bloggen som är tillägnad världens mest sedda tv-serie Glamour som nu är inne på sitt 21 sändsningsår i USA.

Här hemma händer det mycket spännade saker:

*Pamela Douglas (Alley Mills,The Wonder Years) har precis flyttat från sin dominerande mor Ann (Pantertanters Betty White,Rose Nylund) och in hos systers Stephanie och svågern Eric Forrester i Bel Air.Stackars Pamela som blivit hunsad av modern Ann hela livet och "blivit kvar" då Stephanie levt ett glamouröst (enligt Ann) liv i Bel Air och Hollywood. Nu har Pamela slagit sig loss och siktat in sig på Eric minsann,kommer det att bli en romans mellan desa två?

*Taylor Hayes och Nick Marone delar kycklingvingar och öl med varandra så att säga.Han var hennes patient då minnet av barndomen gjorde sig påmint,Taylor tog sig an Nick i ett led att få tillbaka Forrester Creations.Det hela kulminerade i en uppvisning av Stephanie Forresters styrka/förakt för Jackie (beroende på vem du är ett fan av,Jackie eller Stephanie) komplett med en Stephanie som via högtalare avslöjade Jackie som prostitituerad.

*Jackie och sonen Nick håller långsamt på att brygga upp sin mor/son relation på nytt, samtidigt som Jackie lobbar för Brooke Logan som Nicks flickvän.

*Brooke ja,hon dumpade Ridge,gifte sig med Nick,dumpade Nick och planerar giftemål med Ridge,allt inom loppet av 6 månader.La Logan har även fullt upp med sin son Rick (nu spelad av Våra Bästa Års Kyle Lowder) och styvdottern Phoebes blommande förälskelse samt Ridges obefogade hat mot Rick,sin egen styvbror/styvson.jag håller på Brooke i den matchen,Ridges ego är för stort för han eget bästa,eller?

*Donna Logan,Brookes syster, dumpades ju som bekant även hon av Ridge för ett par månader sedan.Vad har Donna haft för sig sedan dess? Jo, hon var smart nog att liera sig med Nick & Compani på Forrester Creations,trots att Brooke ville ha med henne i Forreter Original,familjen Forresters senaste äventyr,men det blev kalla handen. Donna är modell och språkrör för F.C. Hon såg även ut att sukta efter Nick,kommer det att tända till mellan de? Eller siktar Donna åt ett annat håll? Inom släkten?

Sist men inte minst delas det ut ris.

Taylor körde bil och var inblandad i en fruktansvärd olycka som förorsakade hennes svägerska Darla Forrester.Detta bevittnades av en hemlös man som senare tog anställning hos familjen Hayes-Forrester som deras trädgårdmästare.För att göra en lång historia kort så siktade Shane som han heter in sig på familjens tonårsdotter Phoebe.Detta gillas inte av Ridge och taylor,som vill ha bort honom från dotterns liv.Men det var tackvare Shanes( och Thornes) vittnesmål som Taylor slapp fängelse.Nu vill Shane starta ett nytt liv med Forresters senaste prinsessa,Phoebe.Ridge är inte glad,hur kommer han att agrea för att få bort Shane från Phoebes liv.Ridge verkar vara kapabel att tag till vilka medel som helst.Eller?

Vad tycker du? Vilken story får just DIG att komma tillbaka till Glamour avsnitt efter avsnitt? vem är med på din högt&lågt Vem skall bort? Vem får stanna kvar,och varför? Här gärna dig med kommentare.

3 kommentarer:

eja sa...

Snyggt!!
Här kommer jag att hänga på-men det visste du ju redan!!
Nu blir det diskutera av!!

eja

Anonym sa...

den där sången som spelades när brooke tog upp kortet var jättefin
undrar var man får tag i den

Anonym sa...

är det någon som vet vilken som sjöng den