måndag 19 maj 2008

Måndagen den 19/5- Känslor till bristningsgränsen.

I dag svallade känslorna i Glamour!

Nick har köpt upp Forresters ack så viktiga leveratörer och det var Forrester Originals, (familjen Forresters nya företag) som hade visning. De anlände glada i hågen till ett tomt visningsrum! Mar..förlåt,Forrester Creations, har köp alla deras leverantörer,och vissa botique ägare (jag visste inte att modehus kunde ha monopol på botiquer,särskilt inte i Paris och Los Angeles, tål att tänkas på). Känslorna svallade och återigen verkar anledningen till att Marone Industries köpte upp F.C. vara bortglömt,allt är ju Stephanie fel,eller? Kanske det var Jackie själv som slet sig så att hon ramlade? Vad tycker du? Allt detta baserat på en fruktasvärd olycka...

I Forrester Originals showroom var det starka känslor som kom upp till ytan,Brooke och Ridge som bråkar om Rick och Phoebes vara eller icke vara. Ni är styvsyskon, vakna upp.

Dessutom är det äckligt ur en annan syunvinkel.Phoebe föddes 1998! nu är den 2008,hon är såleden 10 år men blev SORASed (Soap Opera Rapid Age Syndrom) ganska omgående. Först var hon en liten 10 åring,sedan 18 år och rödhårig och blev ivägskickad till college med sin syster och nu är hon en liten blond waife med stooooora ögon. Allt tack vare recast.

Stephanie är inte den som är den utan hon ville snabbt får en konfrontation med Nick,som väntar på den mystiske Mr.Golden skall ge sig till känna.Vem jobbar han för? Stephanie? Ridge? Eller kanske det är Massimo marone som gömmer sig bakom synonymen Mr.Golden?

Fortsättning följer...

2 kommentarer:

annen sa...

Så fin Blogg Monica, det här gjorde du bra. Jättesnygg.

Sedan vill jag kommentera med att jag tror att det är pappa Marone som vill ge igen´på sin son för vem ställer såna krav som han gjorde, jag vill att du alltid ställer upp när jag vill...eller vad han sa. Jodå, det är säkert pappa Marone.

Monica sa...

Jag tror att det är en ny superskurk,Glamour skulle må bra av en sådan,eller hur?